Trei tinere doamne din Uricani s-au convins că dar din dar se face un Crăciun fericit !

Home Stiri la zi Trei tinere doamne din Uricani s-au convins că dar din dar se face un Crăciun fericit !
Trei tinere doamne din Uricani s-au convins că dar din dar se face un Crăciun fericit !

Sărbătorile de Crăciun sunt infinit mai frumoase pentru cei care dăruiesc.

Pornind de la acest adevăr, pentru că-și doresc să aibă parte de sărbători frumoase, dar în același timp doresc să le poată face și și altor oameni sărbătorile de Crăciun mai frumoase, trei doamne din Uricani au inițiat și organizat o acțiune caritabilă finalizată zilele acestea în cadrul un ei acțiuni pline de emoție și bucurie.

Adriana Buhăescu, Elena Vochițoiu și Florena Markus sunt cele trei doamne care și-au mobilizat nu doar colegii și colegele din Primăria orașului Uricani, ci și foarte mulți oameni de bine din acest oraș, în cadrul unei campanii caritabile intitulate ”Dăruiește din suflet”.

După cum spune Adriana Buhăescu, acțiunea a vizat o strângere de fonduri urmată de achiziționarea de cadouri pentru copiii din familiile cu probleme sociale din orașul Uricani. Peste 130 de copii din orașul Uricani au beneficiat, datorită acestui proiect, de pachete personalizate pentru Crăciun, care le-au fost înmânate într-o emoționantă serbare a beneficiarilor. ”Acțiunea noastră a fost una încununată de succes și suntem fericite că am reușit să aducem puțină bucurie pentru cei peste 130 de copii din Uricani care au beneficiat de cadouri personalizate, pe care le-am putut oferi datorită generozității colegilor noștri. Le mulțumesc din suflet pentru ajutor colegelor mele Florena Markus și Elena Vochițoiu pentru sprijnin, le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această activitate și, desigur, le mulțumim copiilor care ne-au oferit atât de multă bucurie, primind darurile noastre. Sărbători fericite, tuturor !”, a spus Adriana Buhăescu.

Campaniei ”Dăruiește din suflet” i-a subscris și primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu. Acesta a fost prezent la festivitatea de distribuire a darurilor către copiii beneficiari și s-a declarat încântat de generozitatea personalului Primăriei, care a subscris acestui frumos proiect caritabil.

Adriana Buhăescu, inițiatoare a acestui proiect caritabil, spune că serie acțiunilor similare continuă la Uricani și în zilele următoare, una dintre acestea derulându-se deja cu un succes notabilă, sub genericul ”Fii și tu Moș Crăciun !”, acțiune în cadrul cărora oamenii din comunitatea locală a Uricaniului sunt invitați să manifeste generozitate, dăruind din inimă cadouri de Crăciun pentru persoanele nevoiașe și, mai ales, pentru copiii acestora.