Rugăciune pentru Australia, duminică la ora zece

Home Stiri la zi Rugăciune pentru Australia, duminică la ora zece
Rugăciune pentru Australia, duminică la ora zece

Focul care mistuie teritorii tot mai mari din Australia și neputința autorităților de a face față dezastrului, îi determină pe tot mai mulți oameni să-și îndrepte speranța către bunul Dumnezeu.

Cu credința că numai prin intervenția divină, continentul australian mai poate fi salvat din flăcări, credincioși din întreaga lume s-au mobilizat pe rețelele de socializare, chemând oamenii la o rugăciune mondială pentru Australia.

Și românii subscriu acestui demers, astfel încât credincioșii din România sunt invitați duminică,  5 ianuarie 2020, de la ora 10,00 să rostească o rugăciune pentru stăvilirea focului din Australia, pentru salvarea oamenilor și vietăților de acolo. ”Dacă vrei, poți sa te rogi și tu, dragă prietene, indiferent unde ești. Rugăciune de ajutor pentru năpăstuiți , Tatăl Nostru și ce mai vrei tu  Câteva minute este suficient. Trimite mesajul și la prietenii tăi!”, este îndemnul la rugăciune lansat în România de comunitatea credincioșilor care vor participa la ruga mondială pentru Australia.