Dorin Bretean a revenit în funcția de subprefect al județului Hunedoara

Home Administrație Dorin Bretean a revenit în funcția de subprefect al județului Hunedoara
Dorin Bretean a revenit în funcția de subprefect al județului Hunedoara

După ce a demisionat, la finalul anului trecut, odată cu retragerea partidului ALDE de la Guvernare, la funcția de subprefect al județului Hunedoara, Dorel Ovidiu Bretean a revenit astăzi pe aceeași poziție în cadrul Instituției Prefectului Județul Hunedoara, în urma unei decizii luate de Premierul Ludovic Orban.

Ceremonia de depunere a jurământului în funcția publică de subprefect al județului Hunedoara de către Dorel-Ovidiu Bretean a avut loc în cursul dimineții de joi, 30 ianuarie 2020 la sediul din Deva al Prefecturii Hunedoara, în prezența prefectului Vasilică Potecă și a reprezentanților unor instituții deconcentrate ale statului din județul nostru.

Ceremonia a fost organizată în sistem „videoconferință” sub conducerea ministrului afacerilor interne Ion-Marcel Vela, și a secretarului de stat în MAI, Gheorghe Sorescu.

Dorel Bretean este de profesie economist. A mai ocupat funcția de subprefect pe timpul mandatului de prefect al lui Tiberiu Kiszely. Dorel Bretean este mebru al Partidului Alianța Liberalilor Democrație (ALDE). De-a lungul carierei sale profesionale a mai ocupat funcția de director al Spitalului de Pneumoftiziologie Geoagiu, director adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Hunedoara și funcționar public în cadrul Primăriei municipiului Vulcan.