Petrileanul Alexandru Denis Pădurean – Vicecampion Național La Popice U18

Home Stiri la zi Petrileanul Alexandru Denis Pădurean – Vicecampion Național La Popice U18
Petrileanul Alexandru Denis Pădurean – Vicecampion Național La Popice U18

În perioada 7-9 februarie 2020, pe arena de popice de la Inter Petrila, a avut loc prima ediție din acest an a Turneului Final individual la popice pentru juniori U18 în probele de clasic, sprint şi tandem, atât la masculin cât şi la feminin. La competiție au luat parte peste 60 de sportivi din țară, care fac parte din cadrul a 14 cluburi de profil afiliate la Federația Română de Popice.

Sportivii petrileni au avut o evoluție medie, având în vedere că pregătirea lor este abia la începutul unui nou an competițional, după cum declară antrenorul emerit al CS Inter Petrila, Marcel Dobrică. Tânărul sportiv de la Inter Petrila, Alexandru Denis Pădurean, a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național (U18).

”Dacă e să privesc per ansamblu, sunt puțin dezamăgit. Valoarea sportivilor a fost una medie. În schimb, medalia obținută de sportivul meu este una valoroasă. Știu că se putea și mai bine dar, având în vedere că majoritatea sportivilor sunt la început cu pregătirea există o explicație”, a declarat antrenorul Marcel Dobrică.