Expoziție de machete și festivitate de premiere a creatorilor de la Clubul Copiilor, la Galeria de artă din Lupeni

Home Educație Expoziție de machete și festivitate de premiere a creatorilor de la Clubul Copiilor, la Galeria de artă din Lupeni
Expoziție de machete și festivitate de premiere a creatorilor de la Clubul Copiilor, la Galeria de artă din Lupeni

Cercul de machete din cadrul Clubului Copiilor Petrila, filiala Lupeni organizează sâmbătă, 15 februarie 2020, de la ora 12,00 festivitatea de decernare a diplomelor și medaliilor obținute de membrii cercului la concursurile internaționale din anul 2019.

Evenimentul va avea loc la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni și se va bucura de prezența talentaților creatori de machete și a profesorilor acestora, dar și de o seamă de invitați de onoare. Potrivit coordonatorului Cercului de machete, prof. ing. Alin Apostoiu- Buru, în rândul acestora se vor număra Ovidiu Socaciu, președintele Asociației de Modelism din Alba Iulia (AMA), Gheorghe Țineghe, comandantul Aeroclubului Teritorial „Constantin Manolache” Deva și Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, care a făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment.

”Cu acest prilej ne vom bucura atât de performanțele realizate de elevii noștri în anul 2019, dar și de op inedită expoziție cuprinzând toată „artileria grea” în materie de machete, pusă la dispoziție de domnul Ovidiu Socaciu. Astfel vom avea expuse machete profesionale realizate de campioni naționali și internaționali din asociațiile AMA Alba Iulia, Asociația de Modelism Tomis Constanța și Tapir Models București. Evenimentul este unul de amploare având în vedere personalitățile care ne onorează cu prezența și este unic în Valea Jiului”, a declarat prof. ing. Alin Apostoiu- Buru.