Obiectivele turistice hunedorene, prezentate la Târgul de Turism al României

Home Reportaj Obiectivele turistice hunedorene, prezentate la Târgul de Turism al României
Obiectivele turistice hunedorene, prezentate la Târgul de Turism al României

Astăzi a început Târgul de Turism al României, eveniment cu participare internațională care se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo de la București.

Alături de cei mai importanți operatori și de ofertanți reprezentativi din toate regiunile turistice ale României, la acest târg este prezent și Consiliul județean Hunedoara, la standul căruia sunt promovate destinațiile de top ale județului: Castelul Corvinilor, Cetățile dacice, stațiunile turistice Straja Lupeni, Parâng Petroșani, Geoagiu Băi sau Parcul Național Retezat ș.a.m.d.

La festivitatea de deschidere a Târgului de Turism al României, Consiliul județean a fost reprezentat de vicepreședintele Sorin Vasilescu. ”Vizitatorii, agențiile de turism, dar și reprezentanții țărilor participante la acest eveniment de anvergură au prilejul de a descoperi în standul Consiliului Județean Hunedoara o gamă largă de materiale informative și de prezentare a obiectivelor turistice, a posibilităților de cazare, masă și petrecere a timpului liber în județul nostru”, a declarat Sorin Vasilescu.

De asemenea, la standul județului Hunedoara a fost prezentă astăzi și deputatul hunedorean Natalia Elena Intotero, fost ministru al Românilor de Pretutindeni.

Târgul este deschis de joi, 20 februarie 2020 până duminică, 23 februarie și poate vizitat între orele 10.00 – 18.00 (de joi până sâmbătă), respectiv duminică, între orele 10.00 – 16.00.