Acces interzis în incinta Spitalului de Urgență din Petroșani pentru aparținătorii bolnavilor internați

Home Stiri la zi Acces interzis în incinta Spitalului de Urgență din Petroșani pentru aparținătorii bolnavilor internați

Pe fondul suspiciunilor de coronavirus care au fost semnalate și la nivelul județului Hunedoara, conducerea Spitalului de Urgență Petroșani a decis instituirea unei măsuri de prevenire a riscurilor, concretizată prin restricționarea accesului în incinta unității medicale pentru aparținătorii bolnavilor internați pe secțiile Spitalului.

Dr. Alin Vasilescu, directorul Spitalului de Urgență Petroșani spune că măsura este instituită pe termen nelimitat. „Având în vedere situația care există și la nivel național privind riscul de infecție cu Coronavirus, conducerea Spitalului de Urgență din Petroșani a luat decizia de a impune restricții de acces în incinta spitalului pentru aparținători, pentru a nu expune pacienții internați unor posibile contacte infecțioase. După cum se știe, au apărut o serie de suspiciuni în Valea Jiului, vizavi de câteva persoane venite din Italia și, decât să riscăm niște lucruri, mai bine am decis să luăm măsuri. Restricția accesului în Spital pentru aparținători este pe termen nelimitat”, a declarat dr. Alin Vasilescu.

Aparținătorii pot cere informații despre rudele internate la numărul de telefon al spitalului: 0254.543 318 de unde vor cere numerele de interior specifice fiecărei secții în parte.