Primarul și echipa ALDE din Geoagiu au trecut la PSD

Home Politică Primarul și echipa ALDE din Geoagiu au trecut la PSD
Primarul și echipa ALDE din Geoagiu au trecut la PSD

Într-o perioadă în care marile partide de pe scena politică românească se întrec în noi ”achiziții”, Organizația județeană a PSD reușește să dea nu doar o importantă lovitură de imagine, ci să-și asigure chiar prima șansă pentru recâștigarea orașului Geoagiu la următoarele alegeri locale.

În acest sens, având în vedere disoluția prin care trece la nivel național ALDE, după ce liderul acestei organizații în județul Hunedoara, deputatul Marius Surgent și-a anunțat ”transferul” la PNL, vineri,  6 martie 2020 a fost rândul primarului pe care ALDE îl avea la conducerea unei localități din județ să-și anunțe trecerea în echipa… PSD. Primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț a anunțat că nu vine însă doar de unul singur în echipa PSD, ci împreună cu viceprimarul orașului, Carmen Călugăr și cu 4 din cei 5 consilieri locali pe care ALDE i-a avut în Consiliul local din această localitate.

Decizia a venit, după cum a ținut să precizeze chiar primarul Vasile Cărăguț, în condițiile în care ALDE se află în disoluție la nivel național. ”În condițiile în care ALDE se află în disoluţie la nivel central, tot mai multe filiale spunând adio proiectului politic ce a intrat în proces de dezagregare îndată ce ALDE a ieşit de la guvernare, în urma unei întruniri avute cu Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, echipa ALDE Geoagiu a decis să treacă la PSD. Astfel, eu, alături de viceprimarul Carmen Călugăr şi un număr de patru consilieri locali dintr-un total de cinci, pe care i-a avut organizația ALDE la Geoagiu, ne regăsim de acum încolo sub umbrela politică a PSD. Acest pas are la bază faptul că ne dorim tot ce e mai bun pentru comunitatea pe care o reprezentăm. Cred că înainte de orice, le suntem datori celor care și-au investit încrederea în noi, oferindu-ne votul. Asta ne obligă să luăm cele mai înțelepte decizii, pentru a putea duce mai departe și a concretiza programele investiționale pe care ni le-am propus să le implementăm în vederea dezvoltării și modernizării orașului Geoagiu. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost, ne sunteți și ne veți fi aproape! Lucrurile bune se fac atunci când oamenii sunt uniți”, a declarat Vasile Cărăguț, primarul orașului Geoagiu.

Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor se declară onorat de decizia celor de la ALDE Geoagiu și se arată optimist și cu privire la faptul că, în perioada următoare, până la alegerile locale, și alte personalități ale scenei politice din județul Hunedoara vor face un pas către PSD, cu convingerea că acest partid este singurul care a demonstrat că este aproape de administrațiile locale, de edili și, mai ales, de cetățeni. ”Prin această trecere spre PSD, asistăm la consolidarea poziției actualului primar în cursa spre un nou mandat la alegerile din vară, precum şi la o întărire a poziției PSD în deciziile administrație locale din Geoagiu”, a declarat deputatul Laurențiu Nistor, președintele Organizației județene a PSD Hunedoara.