Omagiu doamnelor puternice din echipa de succes a PSD Lupeni

Home Politică Omagiu doamnelor puternice din echipa de succes a PSD Lupeni
Omagiu doamnelor puternice din echipa de succes a PSD Lupeni

Dacă este adevărat dictonul potrivit căruia în spatele unor bărbați de succes stau o seamă de femei puternice atunci e de la sine înțeles de ce, în peisajul politic al județului Hunedoara, organizația de la Lupeni a Partidului Social Democrat este una de top. Iar asta s-a văzut din nou,  mai ales în acest început de primăvară, odată cu săptămâna 1-8 martie care marchează nu doar debutul primăverii, ci mai ales respectul pe care gentilomii îl acordă, în mod special, femeilor.

Pentru bărbații din echipa PSD Lupeni, acest moment al anului a prilejuit întotdeauna bucuria de a le oferi cu generozitate doamnelor și domnișoarelor din oraș, flori, în semn de mulțumire pentru rolul lor activ, determinant, în viața comunității. La fel s-a întâmplat și anul acesta când, atât de  1 Martie, cât și în preajma zilei de 8 Martie, cavalerii social-democraților din Lupeni au ieșit în stradă cu brațele pline de flori, pe care le-au împărțit cu generozitate, însoțite de zâmbete și urări de ”La mulți ani !” tuturor femeilor care le-au ieșit în cale.

În fruntea social-democraților din Lupeni au fost prezenți, ca de fiecare dată în astfel de fericite ocazii, primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță și președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță. Acesta ne-a declarat, de altfel, că acțiunile de acest fel, fac parte dintre cele mai plăcute și mai așteptate activități ale organizației politice pe care o conduce. ”De fiecare dată când avem astfel de fericite ocazii de interacțiune cu cetățenii municipiului nostru, colegii din PSD Lupeni răspund în număr foarte mare și vin alături de noi pentru a face un tur de oraș și pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor din municipiul Lupeni o floare, un gând bun și pentru a le transmite cele mai calde urări. Evident că și în acest an am păstrat tradiția și, cu prilejul zilei de 8 Martie, am ieșit cu colegii mei în oraș pentru a le felicita pe doamnele și domnișoarele din comunitatea noastră. Profit și de acest prilej, pentru a le transmite gânduri bune, urări de sănătate, fericire și numai bucurii alături de cei dragi”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Ziua Femeii a fost, pentru doamnele și domnișoarele de la PSD Lupeni și un bun prilej de petrecere, pentru că în această echipă atunci când e de muncă e de de muncă, dar și când e de distracție, nimeni nu dă înapoi. Astfel, femeile social-democrate din municipiul Lupeni s-au întâlnit cu liderii organizației locale într-o seară plină de distracție și voie bună, mai ales că au avut parte și de un oaspete drag, în persoana deputatului hunedorean Natalia Intotero, care a răspuns invitației lansate de senatorul Cristian Resmeriță de a fi alături de femeile din PSD Lupeni la sărbătoarea femeilor social-democrate. ”Este o deosebită plăcere întotdeauna să vin aici la Lupeni, în echipa social-democrată, unde mă simt cu adevărat ca acasă. Le mulțumesc doamnelor din PSD Lupeni pentru primirea frumoasă pe care mi-au făcut-o și le doresc tot binele din lume”, a declarat deputatul Natalia Intotero.

Pentru că în organizația PSD Lupeni, numărul femeilor este unul deosebit de mare iar dorința acestora de a se bucura de compania apreciaților lor lideri este la fel de mare, nu e de mirare de ce la Lupeni, sărbătorile prilejuite de ”Ziua Femeilor” au durat o săptămână întreagă. Spre bucuria participanților și spre încântarea organizatorilor.