”Panterele negre” din Valea Jiului, pe podium la ”Cupa Cetății” la taekwon-do

Home Stiri la zi ”Panterele negre” din Valea Jiului, pe podium la ”Cupa Cetății” la taekwon-do
”Panterele negre” din Valea Jiului, pe podium la ”Cupa Cetății” la taekwon-do

Un număr de 330 de sportivi karateka, reprezentând 16 cluburi de profil din întreaga țară, au fost prezenți în data de 7 martie 2020 la ”Cupa Cetății” la taekwon-do, eveniment care a avut loc la Sala sporturilor din Deva, în organizarea Federației Române de Taekwon-do și a ACS ”Lupii” din Deva.

Printre echipele participante la această competiție s-au numărat și elevii antrenorului Ionuț Lascău, componenți ai clubului ”Pantera Neagră” din Petroșani. Clubul din Petroșani a participat la acest eveniment sportiv cu un număr de 33 de sportivi, 3 antrenori și un arbitru.

La finalul întrecerilor din cadrul primei competiții de taekwon-do a anului 2020, sportivii clubului ”Pantera Neagră” au reușit, grație rezultatelor obținute de sportivii săi, să încheie această competiție pe podium, clasându-se în clasamentul general al cluburilor, pe locul al III-lea, la egalitate de medalii de aur cu celelalte două cluburi de pe podium, departajarea fiind făcută de numărul medaliilor individuale de argint și de bronz, Dragonul Baia Mare și Delta Academy MMA Cluj Napoca.

Președintele CS ”Pantera Neagră” din Petroșani, Ionuț Lascău apreciază că acest rezultat este unul remarcabil, cu atât mai mult cu cât vine în prima competiție din anul sportiv 2020, anunțând astfel un nou an de succes pentru sportivii karateka din Valea Jiului.

Felicitări ”panterelor negre” pentru determinarea din concursul de la Deva și, evident, pentru rezultatele obținute !