Camera Deputaților dă încă un aviz favorabil legii privind pensionarea anticipată a locuitorilor din Valea Jiului

După ce majoritatea comisiilor de specialitate de la Camera Deputaților au avizat favorabil modificările legislative propuse de senatorul social-democrat Cristian Resmeriță privind posibilitatea locuitorilor din Valea Jiului de a se pensiona cu 2 ani mai repede față de vârsta standard prevăzută în Legea pensiilor, fără penalizare, proiectul a primit marți, 10 martie, un nou aviz favorabil.

”Și în Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților proiectul meu de lege prin care vârsta de pensionare SCADE cu 2 ani FĂRĂ PENALIZARE, a primit astăzi un VOT FAVORABIL. Le mulțumesc colegilor de la Camera Deputaților pentru că dovedesc prin votul lor că au înțeles rațiunea acestui proiect de lege și îi acordă sprijinul necesar și-i îndemn să facă acest lucru și la votul în plen”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că proiectul a fost luat în discuție la ședința de marți, 10 martie și în cadrul Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților, însă deputații din această comisie au decis amânarea unui vot până săptămâna viitoare.