Bilanț epidemiologic în județul Hunedoara, la data de 14 martie

Home Stiri la zi Bilanț epidemiologic în județul Hunedoara, la data de 14 martie
Bilanț epidemiologic în județul Hunedoara, la data de 14 martie

Potrivit ultimelor cifre de bilanț epidemiologic comunicate de Instituția Prefectului județului Hunedoara, la data de 14 martie 2020 în județul Hunedoara se află în izolare la domiciliu 257 persoane iar 31 persoane sunt în centre de carantină.

De asemenea, în județul Hunedoara sunt înregistrate până la această oră, 9 persoane care au contactat virusul, două persoane fiind vindecate și 7 fiind în acest moment internate la Spitalul de boli infecțioase Timișoara.

Numărul total de locuri pregătite pentru carantină, în județul Hunedoara, este de 118.

În același timp, potrivit informațiilor Prefecturii Hunedoara, autoritățile sanitare au aplicat 12 amenzi, în valoare totală de 124.000 lei pentru nerespectarea regimului izolării. Instituția Prefectului județului Hunedoara reamintește că dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse. În cazul în care încălcați regimul autoizolării la domiciliu riscați amendă de până la 20.000 de lei, precum și dosar penal în cazul în care contribuiți la răspândirea virusului.