Lucian Resmeriță: ”La Lupeni sunt luate măsuri privind evitarea riscurilor de îmbolnăvire cu noul Coronavirus”

Home Administrație Lucian Resmeriță: ”La Lupeni sunt luate măsuri privind evitarea riscurilor de îmbolnăvire cu noul Coronavirus”
Lucian Resmeriță: ”La Lupeni sunt luate măsuri privind evitarea riscurilor de îmbolnăvire cu noul Coronavirus”

Pentru că paza bună trece primejdia rea, pe raza municipiului Lupeni au fost luate încă de săptămâna trecută măsurile care se impun pentru evitarea riscurilor de infectare a populației cu noul Coronavirus. Toate acestea au făcut posibil ca, până în prezent, să nu existe nici un caz de COVID-19 confirmat pentru această localitate.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță precizează că, în acest moment, sunt semnalate câteva cazuri de persoane izolate la domiciliu, însă acestea se află în atenția Primăriei și Autorităților Statului Român. ”Rog cetățenii municipiului Lupeni să stea în case, deoarece viața lor și a celor cu care pot intra în contact este cea mai importantă !”, este principala recomandare a primarului Lucian Resmeriță.

Acesta a mai informat că Primăria Municipiului Lupeni se ocupă încă de ieri de dezinfectarea cu clor a spațiilor publice, iar această acțiune va continua și în perioada următoare.

În plus, ca urmare a recomandărilor CNSU, la Spitalul municipal din Lupeni au fost instalate corturi speciale, astfel încât unitatea medicală să fie pregătită în orice moment pentru a face față oricăror situații.