Rectorul Universității din Petroșani și-a stabilit noua echipă de conducere

Home Educație Rectorul Universității din Petroșani și-a stabilit noua echipă de conducere
Rectorul Universității din Petroșani și-a stabilit noua echipă de conducere

Senatul Universității din Petroșani a validat propunerile făcute de rectorul Radu Sorin Mihai privind desemnarea celor care vor ocupa cele trei poziții de prorector în cadrul școlii academice din Valea Jiului.

Astfel, în funcția de prorector al Universității din Petroșani, pentru legislatura 2020-2024 au fost numiți următorii:

  • conf.univ.dr.ec. Codruța Dura – prorector responsabil cu Învățământul și Asigurarea Calității;
  • prof.univ.dr.ing. Roland Moraru – prorector responsabil cu Cercetarea Științifică și Relații Internaționale;
  • prof.univ.dr.ing. Dan Codruț Petrilean – prorector responsabil cu Relațiile cu mediul economic, Promovarea Universității și Admitere.

”Practic, așa cum m-am angajat și în Programul managerial care a fost votat de colegii care m-au creditat cu un nou mandat de Rector al Universității din Petroșani, și în desemnarea echipei de prorectori am mers pe continuitate, doi dintre cei trei prorectori rămânând practic pe funcție. Singurul nume nou este cel al prof.univ.dr.ing. Dan Codruț Petrilean, care se alătură echipei noastre. Le mulțumesc colegilor prorectori pentru că au acceptat propunerea mea de a face parte din echipa care va coordona activitatea de conducere a Universității noastre”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

Noua echipă de conducere a Universității din Petroșani a intrat oficial în funcție la data de 12 martie 2020.

În perioada următoare, la nivelul structurilor de conducere din cadrul celor trei facultăți ale Universității din Petroșani vor avea loc concursurile pentru desemnarea viitorilor decani. Potrivit calendarului aprobat de Senatul universitar, acestea vor avea loc în perioada 18-20 martie 2020. În acest scop, au fost deja validate dosarele candidaților, după cum urmează:

  • Pentru Facultatea de Științe: conf.univ.dr.ec. Imola Drigă și conf.univ.dr.ec. Mirela Monea;
  • Pentru Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică: conf.univ.dr.ing. Dragoș Păsculescu și conf.univ.dr.ing. Ilie Uțu;
  • Pentru Facultatea de Mine: conf.univ.dr.ing. Ciprian Gheorghe Danciu și conf.univ.dr.ing. Csaba Lorincz