Apel al primarului Lucian Resmeriță către cetățenii municipiului Lupeni: ”Fiți responsabili ! Stați acasă !”

Home Stiri la zi Apel al primarului Lucian Resmeriță către cetățenii municipiului Lupeni: ”Fiți responsabili ! Stați acasă !”
Apel al primarului Lucian Resmeriță către cetățenii municipiului Lupeni: ”Fiți responsabili ! Stați acasă !”

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a transmis un apel către cetățeni, în care-i roagă pe aceștia să trateze cu maximă responsabilitate pericolul riscului de extindere a epidemiei cu noul coronavirus.

”Comunitatea noastră trece printr-un moment de cumpănă în care e important să acționăm, fiecare dintre noi, cu responsabilitate. De aceea, avem datoria de a respecta cu strictețe recomandările privind măsurile de protecție împotriva noului coronavirus. VĂ ROG, să luați toate măsurile pentru a evita riscul de îmbolnăvire, al dumneavoastră, al celor dragi și al celorlalți oameni. Fiți responsabili ! Stați acasă !”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a transmis și câteva recomandări minimale, dar esențiale pe care trebuie să le respecte fiecare cetățean, în această perioadă:

  • Reduceți, cât mai mult posibil, întâlnirea cu alți oameni ! 
  • Stați acasă ! Nu ieșiți în oraș decât dacă e absolut necesar! 
  • Evitați aglomerările urbane, plimbările pe stradă sau în parcuri ! 
  • Spălați-vă des pe mâini !

”De respectarea cu strictețe a acestor reguli simple depinde sănătatea dumneavoastră, a celor dragi și a noastră, a tuturor ! Primăria se ocupă de dezinfectarea tuturor spațiilor publice și de luarea tuturor măsurilor care să vă protejeze. Dar trebuie să acționăm, fiecare, în mod responsabil ca să învingem împreună, cât mai repede această epidemie și să ne putem relua viața normală. Vă mulțumesc!”, mai spune primarul Lucian Resmeriță, în apelul său către cetățenii municipiului Lupeni.