Asociația Niloran își schimbă numele în Academia pentru Democrație, Comunitate și Mediu

Home Stiri la zi Asociația Niloran își schimbă numele în Academia pentru Democrație, Comunitate și Mediu

După mai bine de zece ani de existență, Asociația Niloran își schimbă numele. Noua denumire a fost aleasă pentru a exprima mai expresiv ceea ce asociația face și își dorește să facă în continuare. Aceasta se va numi de acum Academia pentru Democrație, Comunitate și Mediu.

”După zece ani de existență, simțeam nevoia unei acțiuni de rebranding. În cadrul acestei strategii de marketing am ales un nume mai expresiv, mai sobru. Am decis să facem acest lucru și pentru că ne dorim ca organizația noastră să crească mai mult, să devină o organizație importantă în spațiul ONG-urilor românești. Așadar, de acum încolo ne numim Academia pentru Democrație, Comunitate și Mediu. Este un fel reunire a celor mai importante preocupări ale noastre. Nouă ne place mult această denumire și sperăm că va fi și pe placul celor care ne urmăresc activitatea, a finanțatorilor și a partenerilor noștri”, a declarat președintele Academiei pentru Democrație, Comunitate și Mediu, Nicu Tașcă.

Sub denumirea Asociația Niloran, organizația a implementat zeci de proiecte pentru tineri, care au însumat peste 3000 de participanți.