Se închid parcurile și locurile de joacă din Petroșani

Home Stiri la zi Se închid parcurile și locurile de joacă din Petroșani
Se închid parcurile și locurile de joacă din Petroșani

În seria măsurilor de prevenție a extinderii epidemiei cu noul coronavirus și a protecției populației, Comitetul Local pentru Situații de Urgență de la Petroșani a luat decizia de a închide toate parcurile și locurile de joacă pentru copii, începând cu data de 23 martie 2020. Astfel, accesul cetățenilor în zonele respective este strict interzis, iar pentru cei care încalcă aceste restricții, Poliția locală va aplica sancțiuni.

Mai mult, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, spune că și băncile de odihnă de pe domeniul public vor fi ridicate, imediat după ce ninsorile se vor opri.

Acesta a mai precizat că, de asemenea, la nivelul administrației publice locale s-a înființat o celulă de criză, un centru de permanență, unde oamenii pot să sune, în caz de necesitate, la numerele de telefon 0254541220 și 0722368153.

Totodată, împreună cu reprezentanții Serviciului de Asistență Socială, Poliția Locală și DADPP Petroșani vor fi identificate și sprijinite persoanele peste 65 de ani, din categoria de risc, conform art.8 din Ordonanța Militară 2/ 2020.