Pompiliu Barbu este noul viceprimar al municipiului Vulcan

Home Administrație Pompiliu Barbu este noul viceprimar al municipiului Vulcan
Pompiliu Barbu este noul viceprimar al municipiului Vulcan

Consiliul local al municipiului Vulcan l-a ales, în calitate de viceprimar al localității, pe consilierul local social-democrat Pompiliu Barbu.

Aceste îi succede în funcție lui Cristian Merișanu, care a decis să demisioneze, atât din funcția de viceprimar cât și din cea de membru al PSD, la începutul acestei luni.

Pentru alegerea noului viceprimar, Consiliul local Vulcan a avut de ales, în  cadrul ședinței din 27 martie, între consilierul local Pomiliu Barbu și consilierul local Angela Stoica, scorul fiind de 14-4 în favoarea candidatului propus de PSD.

Primarul municipiului Vulcan apreciază alegerea consilierilor drept una corectă și binevenită, mai ales în situația actuală, considerând că împreună cu noul viceprimar, echipa de conducere a Primăriei din Vulcan va fi mult mai puternică. ”Mulțumesc membrilor Consiliului Local care i-au susținut candidatura lui Pompiliu Barbu pentru funcția de viceprimar al municipiului Vulcan.  Împreună am fost și suntem o echipă puternică de la debutul activității noastre ca politicieni locali. Cu atât mai mult în această perioadă în care forța de a rămâne solidari și implicați în depășirea cu succes a pandemiei, pot fi susținute doar prin efortul conjugat al unei echipe puternice. Îi doresc colegului și co-echipierului meu, Sănătate și Putere de Muncă!”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Tot astăzi, au fost validați și alți 4 noi consilieri locali, care completează echipa PSD în Consiliul local Vulcan, după demisia celor din ”grupul Merișanu”. Astfel, începând cu data de 27 martie, din Consiliul local Vulcan fac parte: Spiridon Simion, Cornel Hîrtop, Elena Liciu și Adrian Laurențiu Hisem.