Prodecani noi la cele 3 facultăți ale Universității din Petroșani

Home Educație Prodecani noi la cele 3 facultăți ale Universității din Petroșani
Prodecani noi la cele 3 facultăți ale Universității din Petroșani

După validarea, la data de 26 martie 2020 a decanilor de la cele trei facultăți componente Universității din Petroșani, Senatul academic s-a reunit din nou în data de 4 aprilie 2020, de data aceasta pentru a valida propunerile noilor decani pentru întregirea echipelor de conducere de la nivelul facultăților, prin desemnarea celor care vor ocupa funcțiile de prodecani.

Astfel, în urma propunerilor făcute de decanul Facultății de Mine, conf.univ.dr.ing. Csaba Lorincz, au fost validați în funcțiile de prodecani ai acestei facultăți: conf.univ.dr.ing. Ciprian Danciu și șef.lucr.dr.ing. Diana Marchiș.

La Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, decanul conf.univ.dr.ing. Ilie Uțu a solicitat și a obținut din partea Senatului validarea în funcția de prodecani ai acestei facultăți pentru: conf.univ.dr.ing. Iosif Dumitrescu și conf.univ.dr.ing. Dragoș Păsculescu.

Silimar, la propunerea decanului conf.univ.dr.ec. Imola Drigă, la Facultatea de Științe a Universității din Petroșani au fost validați în calitate de prodecani: conf.univ.dr. Mirela Monea și lector.univ.dr. Robert Prodanciuc.

În aceste zile, la Universitatea din Petroșani are loc și concursul pentru ocuparea funcției de Director al Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic şi Formare Continuă. Singurul candidat înscris în cursa pentru ocuparea acestei funcții este conf.univ.dr.ing. Sorin Mihăilescu.