Miei pentru Paște, începând de joi, 9 aprilie, în Piața de la Petroșani

Home Administrație Miei pentru Paște, începând de joi, 9 aprilie, în Piața de la Petroșani
Miei pentru Paște, începând de joi, 9 aprilie, în Piața de la Petroșani

Autoritățile locale de la Petroșani au decis să deschidă în Piața Centrală un punct de sacrificare a mieilor pentru Paște, și un sector de vânzare al acestora către populație.

În acest scop, după cum informează primarul municipiului Lupeni, Tiberiu Iacob Ridzi, în aceste zile s-au făcut demersurile pentru autorizarea funcționării corespunzătoare a punctului de sacrificare a animalelor care va funcționa la Piața Centrală. De asemenea, s-a acționat și la dezinfectarea spațiului pentru sacrificare, dar și la cel al punctului de comercializare, în conformitate cu prevederile privind combaterea noului coronavirus. Pentru acest an, punctul de comercializare al mieilor pentru Paște din Piața Petroșani, a fost mutat din hală în zona pieței exterioare acoperite, unde au fost amenajate standuri speciale.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi dă asigurări că începând de joi, 9 aprilie, se vor putea sacrifica și apoi comercializa mieii pe platoul în aer liber, amenajat la Piața Centrală din municipiul Petroșani.