Lucrări în regim de avarie la rețeaua de apă din Petroșani vineri, 10 aprilie

Home Stiri la zi Lucrări în regim de avarie la rețeaua de apă din Petroșani vineri, 10 aprilie
Lucrări în regim de avarie la rețeaua de apă din Petroșani vineri, 10 aprilie

Lucrările de reabilitare a vechilor rețele de alimentare cu apă din municipiul Petroșani scot în evidență, mai mult ca nicicând, problemele majore ale acestora, producând o serie de avarii care necesită intervenția de urgență a echipelor companiei de apă din Valea Jiului.

O astfel de avarie s-a produs, în dimineața zilei de vineri, 10 aprilie 2020 și pe strada Aleea Trandafirilor, obligând echipele de muncitori de la Apa Serv Valea Jiului Petroșani să execute lucrări în regim de AVARIE pentru remedierea acestei situații.

Pentru a permite acțiunea rapidă și eficientă a echipelor de intervenție, Apa Serv Valea Jiului anunță că în cursul zilei de vineri, 10 aprilie 2020, între orele 9,00 și 13,00 va fi întreruptă furnizarea apei potabile la rețea, pentru consumatorii de pe următoarele străzi din municipiul Petroșani: Aleea Trandafirilor, Avram Iancu, bl.4, 5, 9, 9 Mai, Minerului, Piata Agroalimentară.

Directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Cristian Ionică spune că, până la finalizarea lucrării la această avarie, compania de apă va pune la dispoziția locuitorilor din zonele respective o autospecială cu apă potabilă, care va fi amplasată în zona 9 Mai la bl. 2A.

Relații suplimentare despre această avarie pot fi obținute la Dispeceratul Apa Serv, la numărul de telefon: 0254/543.144.

Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumeşte cetățenilor afectați de această restricție pentru înțelegere.