Restricții de trafic pe strada Morii din Petroșani, între 27 aprilie și 8 mai

Home Anunțuri Restricții de trafic pe strada Morii din Petroșani, între 27 aprilie și 8 mai
Restricții de trafic pe strada Morii din Petroșani, între 27 aprilie și 8 mai

Apa Serv Valea Jiului informează că că, în perioada 27.04.2020 – 8.05.2020 (inclusiv), traficul rutier pe str. Morii din municipiul Petroşani va fi închis.

Măsura este necesară în vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru  contractul de lucrări ”VJ-CL-06 – Reabilitarea retelelor de apă și canalizare Petroșani Nord”.

Conducerea operatorului regional de apă și canalizare de la Petroșani menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petroșani.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor săi, mulțumindu-le, în același timp, acestora pentru înțelegere.