Un nou loc de joacă pentru copii în Parcul ”Carol Schreter” din Petroșani

Home Administrație Un nou loc de joacă pentru copii în Parcul ”Carol Schreter” din Petroșani
Un nou loc de joacă pentru copii în Parcul ”Carol Schreter” din Petroșani

În pregătirea momentului în care se vor redeschide pentru public parcurile și al celui în care se va putea permite revenirea în spațiile de joacă din acestea a copiilor, la Petroșani, autoritățile administrației publice locale derulează, în aceste zile, o serie de lucrări care vizează reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă din parcurile de pe raza localității.

Spre exemplu, în Parcul central ”Carol Schreter”, unul dintre cele mai apreciate de copiii din Petroșani, a fost montat un nou loc de joacă, într-un spațiu amenajat lângă vechiul spațiu destinat copiilor. În noul loc de joacă a fost instalat și un nou complex de joacă, cu schele, scări, tobogan și alte accesorii specifice. Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, după montarea aparatelor de joacă, spațiul aferent noului loc de joacă va fi completat cu un covor de tartan, astfel încât siguranța copiilor care vor utiliza acest nou loc de joacă din Petroșani să fie garantată.

”Avem în vedere în continuare toate parcurile municipiului, astfel încât cetățenii, copiii în mod special, să se simtă cât mai bine când vor reveni în parcuri, odată cu relaxarea măsurilor de distanțare socială impuse de criza epidemiologică prin care trecem”, spune primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

În acest scop, administratorii domeniului public au început remontarea băncilor de odihnă din parcuri și de pe centru civic. În plus, a fost demarată și o primă acțiune care vizează cosirea zonelor verzi, unde iarba a crescut în urma ploilor din ultimele zile.