Imagini surprinzătoare cu imaginea Parcului Copiilor din Lupeni după modernizare

Home Administrație Imagini surprinzătoare cu imaginea Parcului Copiilor din Lupeni după modernizare
Imagini surprinzătoare cu imaginea Parcului Copiilor din Lupeni după modernizare

Lucrările de modernizare a ”Parcului Copiilor” de la Bărbăteni, cel mai mare parc de pe raza municipiului Lupeni se apropie de final. Începute în toamna anului trecut, investițiile la acest obiectiv derulat de administrația publică locală din municipiul Lupeni au vizat, în primul rând, extinderea și modernizarea locurilor de joacă pentru copii, dar și reabilitarea aleilor din parc, a mobilierului specific (bănci, coșuri de gunoi, scenă pentru spectacole în aer liber etc.), precum și spațiile verzi și rondurile florale. Odată cu reabilitarea parcului au fost realizate și lucrări de restaurare la statuetele realizate de artistul local Iosif Toth reprezentând îndrăgite personaje din desene animate.

Primarul municipiului Lupeni a făcut publice, pe pagina sa de socializare, o serie de fotografii surprinzătoare care prezintă noua imagine a ”Parcului Copiilor” de la Lupeni, imagini în care, mai ales pentru cetățenii din Lupeni, schimbările sunt mai mult decât evidente.

”Lucrările la Parcul Copiilor din Bărbăteni se apropie de final. Se mai lucrează acum la pregătirea fântânei arteziene care va funcționa aici pe timpul verii, la finalizarea reabilitărilor de zone verzi, la montarea băncilor și a coșurilor de gunoi. Totul va fi pregătit, pentru ca dumneavoastră să puteți petrece aici alături de cei mici clipe de neuitat în timpul liber”, a declarat primarul Lucian Resmeriță. 

Acesta își exprimă speranța ca ”Parcul Copiilor” să poată fi redeschis la scurt timp după ridicarea stării de urgență și consideră inaugurarea acestui acestui nou obiectiv finalizat de autoritățile locale de la Lupeni drept un cadou pentru cei mai mici dintre reprezentanții comunității locale, de Ziua Copilului.