La Lupeni sunt în curs de amenajare alte 70 de locuri de parcare pentru rezidenți

Home Administrație La Lupeni sunt în curs de amenajare alte 70 de locuri de parcare pentru rezidenți
La Lupeni sunt în curs de amenajare alte 70 de locuri de parcare pentru rezidenți

Printre numeroasele proiecte de investiții publice derulate de administrația locală de la Lupeni cu scopul îmbunătățirii infrastructurii rutiere și înfrumusețării domeniului public, unele dintre acestea vizează și crearea unor condiții optime pentru parcarea autoturismelor pe domeniul public, în mod special pentru rezidenți.

Un astfel de proiect este și cel care a demarat în aceste zile la Lupeni, în zona străzilor Plopilor și Gorunului. Aici, investițiile derulate de Primăria municipiului Lupeni se vor concretiza, în amenajarea altor 70 de noi locuri de parcare, destinate în principal rezidenților din acest cartier al municipiului Lupeni.

Am început lucrările pentru amenajarea unei parcări cu 70 de locuri, în zona Plopilor – Gorunului. Numărul mare de autoturisme din localitatea noastră face ca locurile de parcare să fie insuficiente, astfel că pentru a evita neplăcerile cu care se confruntă cetăţenii care au în proprietate autoturisme, în bugetul de anul acesta am alocat sumele necesare pentru amenajarea unor noi locuri de parcare pe raza municipiului Lupeni, iar acest proiect va fi implementat în cursul acestui an”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.