Instanțele hunedorene își reiau programul normal de activitate

Home Stiri la zi Instanțele hunedorene își reiau programul normal de activitate

Președintele Tribunalului Hunedoara, judecătorul Carmen Mihaela Timișan a emis decizia prin care activitatea instanței judecătorești urmează să revină la program normal, începând cu data de 15 mai  2020, odată cu încetarea stării de urgență din România.

Astfel, programul de lucru cu publicul la birourile registratură, arhivă şi informare şi relaţii publice de la Tribunalul județean Hunedoara va fi următorul:
– registratura: luni-vineri, ora 9-13.30;
– arhiva: luni-vineri, ora 9-14;
– arhiva de falimente : luni-vineri, ora 9-14;
– informare şi relaţii publice, ora 9-14.
– biroul apostile luni-vineri, la cam. 221, etaj II, după cum urmează:

– preluare acte – între orele 10 – 12;
– eliberare acte – între orele 12 – 14;

De asemenea, Biroul Local de Expertize Judiciare Tehnice şi Contabile de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cam. 212, et. II., va avea program de luni -vineri, între orele 9 – 13.

Pentru informaţii şi relaţii telefonice privind dosarele înregistrate pe rolul instanţei, programul birourilor registratură, arhivă şi informare şi relaţii publice este: luni-vineri, 8-16.

Prin aceeași decizie a președintelui Tribunalului Hunedoara, s-au stabilit și o serie de reguli privind accesul în clădirea instituției. Astfel, toate persoanele care intră în sediul Tribunalului Hunedoara şi al Judecătoriei Deva vor fi testate cu scanerul termic în vederea stabilirii temperaturii corporale, iar pentru cei care prezintă o temperatură de peste 37,5% sau care prezintă simptome de răceală ori gripă, li se va interzice accesul în instituție. De asemenea, s-a stabilit că purtarea măștii de protecție sanitară este obligatorie în interiorul Tribunalului.

Tribunalul Hunedoara recomandă în continuare depunerea înscrisurilor prin e-mail pe adresa: tribunalul.hunedoara@just.ro sau tr-hunedoara-reg@just.ro, prin fax (la numele 0254216333 sau 0254262251) urmând ca originalul acestor înscrisuri să fie transmis prin poştă,
dacă este solicitat acest lucru.