Laboratoare de informatică pentru 4 școli hunedorene, din bani europeni

Home Educație Laboratoare de informatică pentru 4 școli hunedorene, din bani europeni
Laboratoare de informatică pentru 4 școli hunedorene, din bani europeni

Un Laborator de informatică dotat cu mobilier, complet echipat cu 24 calculatoare tip desktop all-in-one și sistem interactiv cu tablă smart și videoproiector, urmează să funcționeze începând cu viitorul an școlar, în cadrul unui număr de 4 unități de învățământ din județul Hunedoara.

Primul astfel de laborator de informatică a fost deja amenajat în cadrul Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani. ”Suntem bucuroși, că școala noastră a primit în această săptămână cele 24 de calculatoare noi, mult așteptate. Calculatoarele au fost montate și sunt pregătite pentru utilizare. Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara pentru implicarea școlii noastre în acest proiect european care a făcut posibilă această investiție”, a declarat prof. Camelia Paraschiv, directorul Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani. 

Investițiile în dotarea laboratoarelor de informatică au fgost accesate de ISJ Hunedoara, prin intermediul proiectului POCU 106735, ”Hai la școală! O șansă pentru viitor.” Alături de Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Petrosani, vor mai beneficia de investiții similare: Școala Gimnazială nr. 6 Vulcan, Liceul Tehnologic „Crisan” Criscior și Liceul Tehnologic „Ovid Densusianu” Călan.