Secția de Împrumut a Bibliotecii Județene ”Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva și-a schimbat înfățișarea

Home Cultură Secția de Împrumut a Bibliotecii Județene ”Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva și-a schimbat înfățișarea
Secția de Împrumut a Bibliotecii Județene ”Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva și-a schimbat înfățișarea

Secția de Împrumut a Bibliotecii Județene ”Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva și-a schimbat înfățișarea, după ce în ultimele săptămâni, aici au loc lucrări de renovare și reamenajare, spațiul fiind pregătit acum pentru reluarea activității cu publicul, eveniment care urmează să aibă lor în scurtă vreme, la o dată ce va fi comunicată din timp.

Lucrările au constat în refacerea instalației electrice și montarea de corpuri de iluminat tip led, înlocuirea pardoselilor, zugrăveli, înlocuirea rafturilor și a birourilor cu mobilier nou, igienizarea întregului spațiu.

Aceste achiziții și lucrări de care va beneficia comunitatea au fost realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Hunedoara. Costurile lucrărilor s-au ridicat la circa 75.000 de lei.

Conducerea bibliotecii și-a propus ca odată cu ridicarea restricțiilor, abonații bibliotecii să se bucure de un spațiu funcțional, aerisit, în care să vină cu drag să împrumute cărțile dorite, iar angajații să beneficieze de condiții excelente de muncă.