Felicitări pentru Nistor Nicolae, un alt senior de la Apa Serv ajuns la vârsta pensionării

Home Stiri la zi Felicitări pentru Nistor Nicolae, un alt senior de la Apa Serv ajuns la vârsta pensionării
Felicitări pentru Nistor Nicolae, un alt senior de la Apa Serv ajuns la vârsta pensionării

Remarcabilul gest de apreciere pe care conducerea operatorului de apă din Valea Jiului – SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani – îl aduce pentru fiecare salariat ajuns la vârsta ieșirii la pensie a continuat anul acesta prin gestul similar de care a avut parte în aceste zile, domnul Nistor Nicolae.

Domnul Nistor Nicolae are o activitate în câmpul muncii de 41 de ani, din care mai mult de jumătate a activat doar în cadrul operatorului de servicii de alimentare cu apă și canalizare din Valea Jiului. În ultimii ani, Nicolae Nistor a lucrat ca și inginer în cadrul Serviciului Investiții Proiectare Dezvoltare din cadrul al Apa Serv  Valea Jiului SA Petroșani.

În semn de apreciere al activității sale în cadrul Apa Serv, dar și al întregii sale activități în câmpul muncii, cu ocazia ieșirii la pensie, conducerea Apa Serv a dorit să marcheze acest moment important din viața domnului Nicolae Nistor, printr-o ceremonie restrânsă, dar emoționantă. Astfel, acesta a fost invitat la sediul central al Apa Serv, unde a fost primit de către directorul general al Apa Serv, Cristian Ionică și de către Șeful Departamentului Exploatare, Florin Donisă, care i-au conferit o diplomă de onoare dar și câteva cadouri simbolice, printre care și o mică inovație tehnică și artistică .

Cu prilejul pensionării, după o viață de muncă, conducerea societății vă dorește, atât dumneavoastră cât și celor pe care-i îndrăgiți, multă sănătate, fericire și să aveți parte de cât mai mulți ani de pensie însoțiți de sănătate și numai bucurii. În plus, vă mulțumim sincer pentru toată activitatea dumneavoastră pe ați depus-o cu responsabilitate în cadrul societății noastre”, i-a transmis directorul general Cristian Ionică de pe acum fostului angajat ieșit la pensie.

Biroul de presă al Apa Serv Valea Jiului