Apa Serv va cupla vineri noua rețea de apă potabilă din Petroșani

Home Anunțuri Apa Serv va cupla vineri noua rețea de apă potabilă din Petroșani
Apa Serv va cupla vineri noua rețea de apă potabilă din Petroșani

O serie de lucrări necesare pentru cuplarea noii rețele de distribuție a apei potabile din municipiului Petroșani, dar și de montare debitmetru și vană vor avea loc în cursul zilei de vineri, 22 mai 2020 în zona Podului peste pârâul Sălătruc de la intrarea în Petroșani.

Lucrările implică și instituirea unei restricții de furnizare a apei potabile între orele 6:00 – 20:00. Zonele afectate de restricții sunt: str. Livezeni, Sașa, Șoimilor, Sălătruc, Fabricii, Pârâieni, Păunilor, Gara Livezeni, Benzinării, Brutăria TED și reducerea presiunii la etajele superioare ale blocurilor din Cartierul Aeroport, toate din componența municipiului Petroșani.

Până la finalizarea lucrării, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroșani va pune la dispoziția locuitorilor din zonele respective o autospecială cu apă, amplasată în zona Brutăriei TED de la Livezeni.

Relații suplimentare privind această restricție pot fi obținute la Dispeceratul ASVJ, tel. 0254/543.144

Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi mulțumeşte pentru înțelegere locuitorilor din zonele care urmează să fie afectate temporar de aplicarea acestei restricții.