A început reabilitarea zonei din spatele Pieţei Cina din Lupeni

Home Administrație A început reabilitarea zonei din spatele Pieţei Cina din Lupeni
A început reabilitarea zonei din spatele Pieţei Cina din Lupeni

Una dintre cele mai circulate zone din municipiul Lupeni, cea din spatele principalei Piețe agroalimentare din municipiu, cunoscută drept ”Piața Cina”, a intrat, în aceste zile, în  reparații capitale.

Primarul municipiului Lupeni, care a fost prezent vineri, 22 mai, la debutul lucrărilor, spune că în această zonă, mai exact pe strada Liliacului, vor fi executate, mai întâi, lucrări de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare, care servesc clădirile din cartier, urmând ca, în paralel să fie executate și o serie de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, iar la final pe strada Liliacului se va turna un nou covor de asfalt.

”Așa cum am promis, lucrările de infrastructură pe care le avem în vedere pentru perioada următoare în municipiul Lupeni vor viza diverse străzi, trotuare și alei pietonale din interiorul cartierelor de locuințe, dar și străzile care deservesc cartierele de case. Am început, după cum am mai spus, cu strada Retezatului. Lucrăm, de asemenea, pe strada Tineretului și în cartierul Viitorului și acum deschidem acest nou șantier pe strada Liliacului. Sunt investiții necesare pe care le facem în primul rând pentru a ridica gradul de confort al cetățenilor care locuiesc în aceste zone, dar și pentru a îmbunătății accesul mașinilor și pietonilor în zonele rezidențiale ale municipiului Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acesta precizează că, în perioada următoare, vor fi deschise astfel de șantiere de lucrări pentru modernizarea infrastructurii și în alte zone din municipiul Lupeni.