Două tronsoane de drum din Ținutul Pădurenilor intră în modernizare

Home Administrație Două tronsoane de drum din Ținutul Pădurenilor intră în modernizare
Două tronsoane de drum din Ținutul Pădurenilor intră în modernizare

Consiliul județean Hunedoara a demarat un proiect de investiții care vizează modernizarea a două tronsoane ale drumului județean DJ 687J Hunedoara-Boș-Groș-Cerbăl-Socet-Feregi, în cadrul unui program care vizează și reabilitarea unor drumuri din Ținutul Pădurenilor.

În aceste zile s-a dat și ordinul de începere al lucrărilor iar joi, 4 iunie 2020, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, administratorul public al județului, Costel Avram, alături de reprezentanții Serviciului Investiții din cadrul Consiliului Județean Hunedoara și primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa, s-au aflat în teren, în punctele care vor intra în șantier.

Președintele CJH, Mircea Bobora informează că este vorba despre lucrări care se vor executa pe tronsoanele Cerbăl-Socet (km 21+400 – km 24+900) și Socet-Feregi (km 25+600 – km 27+400). Lungimea totală a celor două sectoare este de 4.760 m. Valoarea totală a proiectului este de 6,5 milioane de lei.

Proiectul finanțat de Consiliul județean Hunedoara presupune modernizarea părții carosabile, lucrări de asigurare a scurgerii și evacuare a apelor, lucrări de amenajare a intersecțiilor cu drumurile laterale, lucrări de marcaj longitudinal și montajul indicatoarelor rutiere.