La Shopping City Deva, clienții își pot dona ziua de naștere copiilor din centrele de plasament

Home Stiri la zi La Shopping City Deva, clienții își pot dona ziua de naștere copiilor din centrele de plasament
La Shopping City Deva, clienții își pot dona ziua de naștere copiilor din centrele de plasament

Clienții care își sărbătoresc ziua de naștere în luna iulie la Shopping City Deva au ocazia de a-și transforma aniversarea într-o faptă bună, împărțind bucuria cu tinerii și copiii din centrele de plasament din județul Hunedoara. Astfel, începând de astăzi, 1 iulie, și până în ultima zi a lunii, fiecare aniversare se poate transforma într-o oportunitate de a susține programul educativ pentru tinerii instituționalizați „Dăruiește ziua ta – pentru educație prin joc”, cu ajutorul Shopping City Deva și al Asociației Lindenfeld.

Procesul este foarte simplu: doritorii trebuie doar să acceseze link-ul de pe platforma Oamenilor de Bine, Galantom. Aceasta va putea fi distribuită pe Facebook, prin e-mail sau mesaje prietenilor, care vor fi încurajați să susțină inițiativa sărbătoritului, printr-o donație. Astfel, fiecare Om de Bine își va putea strânge în jurul său prietenii și familia, pentru a le oferi împreună copiilor dintr-un centru de plasament o zi frumoasă și utilă în această vară.

Toate fondurile colectate vor fi investite în dezvoltarea unor ședințe de pregătire școlară, ateliere creative, de dezvoltare personală și cultură generală, coordonate de voluntarii asociației.

Fiecare activitate se traduce printr-o nouă oportunitate de învățare pentru copiii și tinerii instituționalizați, care au rar ocazia să afle răspunsuri la întrebarea „De ce?”. Obiectivul campaniei este de a implica în noi experiențe de dezvoltare personală 170 de copii, care își vor lărgi orizontul și perspectivele de viitor.