Colectezi și… câștigi ! Campania ”Petroșani reciclează!” și-a desemnat câștigătorii

Home Stiri la zi Colectezi și… câștigi ! Campania ”Petroșani reciclează!” și-a desemnat câștigătorii
Colectezi și… câștigi ! Campania ”Petroșani reciclează!” și-a desemnat câștigătorii

Timp de două zile, cetățenii din municipiul Petroșani au avut posibilitatea de a scăpa legal de deșeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în urma campaniei civice derulate de Primăria municipiului Petroşani în colaborare cu Sistem Local de Colectare Centru – RoRec, în perioada 17-18 iulie 2020, pe raza municipiului Petroșani.

Campanie s-a desfășurat sub deviza “PETROȘANI RECICLEAZĂ!” iar alături de numeroși cetățeni care au participat la acest exercițiu civic de colectare selectivă a acestor tipuri de deșeuri li s-a alăturat și familia primarului Tiberiu Iacob Ridzi. ”Am participat și noi la campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Copiii noștri au fost foarte fericiți că au putut participa la o astfel de acțiune. Este important să îi educăm de mici să fie atenți cu mediul înconjurător, să îl protejeze pentru că prezentul, dar mai ales viitorul este al lor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

În cadrul campaniei ”Petroșani reciclează !” organizatorii au oferit și un număr de 7 premii participanților, prin intermediul unei tombole la care au participat toți cei care au depus deșeuri de tip DEEE iar câștigătorii au fost desemnați, prin tragere la sorți, în seara zilei de sâmbătă, 18 iulie 2020. Aceștia sunt următorii:

1. Aspirator: Șitea Doina – str. Maleia;
2. Fier de călcat: Rădoi Petru- str. Gociu Nicușor;
3. Fier de călcat: Griober Rodica – str. 1 Decembrie 1918;
4. Cafetieră: Silaghi Tiberiu – str. Crângului;
5. Cafetieră: Maneu Iosif – Str. Dâlja Mare
6. Uscător păr: Codrea Gheorghe – Aleea Florilor;
7. Uscător păr: Ceru Nelu – str. Gociu Nicușor