Alți tineri de excepție se alătură echipei politice a PSD Uricani și primarului Dănuț Buhăescu

Home Politică Alți tineri de excepție se alătură echipei politice a PSD Uricani și primarului Dănuț Buhăescu
Alți tineri de excepție se alătură echipei politice a PSD Uricani și primarului Dănuț Buhăescu

Tinerii din Uricani își îndreaptă tot mai mult atenția către politicile publice ale primarului Dănuț Buhăescu și echipei sale, care au în centrul atenției tocmai soluțiile pentru sprijinirea tinerei generații și, încurajați de acest lucru, nu ezită să facă pasul decisiv către viața politică locală, înscriindu-se în PSD. Astfel, Organizația PSD Uricani devine mai puternică ,odată ce încă o serie de tineri de excepție din comunitatea uricăneană a decis să se alăture primarului Dănuț Buhăescu și Partidului Social Democrat.

Anunțul a fost făcut chiar de către primarul Dănuț Buhăescu, acesta declarându-se încântat de faptul că, la Uricani, PSD este un partid apreciat și de cei vârstinici dar, în egală măsură, și de tinerii orașului. ”Le spunem bun venit noilor noștri membri, tineri de excepție din comunitatea locală a orașului Uricani, și suntem convinși că împreună vom punea acționa și mai eficient pentru dezvoltarea de noi proiecte pentru orașul nostru, dar mai ales să găsim soluții pentru nevoile tinerilor din orașul Uricani. Salutăm decizia de înscriere în PSD Uricani a unor tineri de excepție așa cum sunt, spre exemplu Andrei Calotă, Adrian Luncan și Adrian Todea. Cu siguranță aceștia se vor regăsi și pe lista viitorilor consilieri locali ai PSD Uricani”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul social-democrat al orașului Uricani. 

Andrei Calotă este cadru didactic la Liceul Tehnologic Uricani și are deja o carieră excepțională de cântăreț de muzică populară. Este, în același timp, un om caracterizat de onestitate, bun simț și implicare în viața comunității. ”Am decis să vin alături de domnul primar Dănuț Buhăescu pentru că am observat modul în care acesta acționează în susținerea culturii și tradițiilor, în susținerea și promovarea tinerilor din orașul nostru. Cred că și noi, tinerii, avem datoria de a-i fi alături și de a-l susține în derularea proiectelor pe care primarul și echipa PSD Uricani le au pentru tinerii din orașul Uricani”, a declarat Andrei Calotă.

Adrian Todea este un tânăr antreprenor de la Câmpu lui Neag, cu studii superioare, dornic să contribuie la sprijinirea proiectelor de dezvoltare ale primarului orașului Uricani și ale PSD. El spune că decis să se alăture echipei PSD, după ce a constatat că acesta este singurul partid politic care a demonstrat, la nivelul acestei localități, implicare în susținerea mediului de afaceri. ”Toată lumea vorbește de nevoia de locuri de muncă pentru tineri, despre încurajarea tinerilor antreprenori. Noi, tinerii care am făcut acest pas către antreprenoriat, vrem însă să vedem, la modul concret, cum suntem sprijiniți pentru a dezvolta idei de afaceri, pentru a crea locuri de muncă în orașul nostru. Am găsit în PSD și în primarul orașului Uricani, oameni nu doar dispuși să ne sprijine, ci și oameni care acționează concret în această direcție. De aceea am luat decizia să mă alătur acestei echipe și sper ca experiența mea în antreprenoriat să o pot pune și în sprijinul altor tineri care vor să investească aici, acasă, la Uricani, cu atât mai mult cu cât aici se pot bucura și de sprijinul primarului nostru, dar și de sprijinul PSD”, a declarat Adrian Todea.

Inginerul Adrian Luncan de la Valea de Brazi este angajat în sistemul hidrotehnic al Apelor Române și a ales să intre în organizația locală a PSD Uricani, după ce s-a convins pe deplin de faptul că împreună cu PSD și cu primarul Dănuț Buhăescu le poate fi de folos uricănenilor. ”Eu l-am văzut cu adevărat pe domnul primar Buhăescu și mulți din membri echipei PSD în acțiune, alături de oameni, în momentele grele de la inundațiile din acest an. Cred că nu a existat casă și familie în zonele afectate de aceste inundații, unde primarul Dănuț Buhăescu să nu fi fost prezent, pentru a vedea cu ce se confruntă oamenii și mai ales cu ce poate să ajute dumnealui. Așa mi-a confirmat, pe de o parte, că este un primar care-și merită pe deplin acest statut, iar pe de altă parte, prin prezența alături de dânsul a multor membri ai PSD Uricani în aceste acțiuni, mi-a confirmat și că este un om de echipă. Mă bucur că, atunci când mi-am exprimat dorința de a face parte și eu din această echipă, mi-a deschis fără rezerve, ușa acestui partid care este unul cu adevărat pentru oameni”, a declarat Adrian Luncan.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, împreună cu președintele Organizației PSD Uricani, Corneliu Braia, salută interesul tinerilor de a intra în politică, mai ales că, la rândul lor, sunt oameni care și-au început de tineri, propria lor carieră politică. ”Le mulțumim și acestor tineri care s-au înscris acum în PSD, pentru atitudine, îi primim cu brațele deschise și cu bucuria că, prin ei, PSD Uricani devine și mai puternic, și mai energic dar și mai… tânăr!”, a mai declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani. Acesta precizează că ușile partidului sunt în continuare deschise pentru toți uricănenii care vor să se implice și mai mult în viața comunității, inclusiv în plan politic, iar tinerii sunt așteptați cu mai mult interes de către cei care demonstrează, zi de zi, prin faptele lor, încă există politicieni care merită pe deplin încrederea oamenilor.