Profit asigurat sau ”capcană”? – Pariurile cu cash out

Home Stiri la zi Profit asigurat sau ”capcană”? – Pariurile cu cash out
Profit asigurat sau ”capcană”? – Pariurile cu cash out

Pariurile cu cash out sunt cele plasate online, pentru care casa de pariuri la care ai jucat permite închiderea pariului înainte de finalizarea evenimentelor.

Din cauză că multă lume nu știe cum să folosească în mod corect funcția de cash out, aceasta a ajuns să fie ignorată de o bună parte a pariorilor. Ea te poate ajuta însă substanțial, prin evitarea unor pierderi în urma pariurilor jucate.

Cum știi când este favorabil să închizi pariul?

În primul rând, sfatul meu este să apelezi la cash out doar atunci când detaliile evenimentului pe care ai pariat se schimbă considerabil. De exemplu, dacă un jucător al echipei pe care ai mizat că va câștiga este foarte aproape de o eliminare sau cel mai bun jucător al formației s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit.

Dacă lucrurile în meci decurg așa cum te așteptai să o facă atunci când ai plasat pariul tău înseamnă că decizia de a miza pe partida respectivă a fost una calculată și merită să rămâi fidel inspirației inițiale.

Să spunem că ai jucat mai multe meciuri pe un bilet și ți-a mai rămas un singur eveniment de bifat. Dacă acesta are o cotă mai mică atunci nu va fi în favoarea ta să dai cash-out, deoarece vei pierde o sumă de bani la care ai fi avut șanse mari să ajungi. Ce poți face însă este să pui un pariu ”contră”. De exemplu, dacă pe biletul tău mai ai de prins un 1 solist la Lazio – Brescia atunci preferă să joci un pariu nou pe X2, unde vei avea o cotă generoasă.

Momentele propice pentru închiderea pariului cu cash-out

Într-un meci de fotbal, cele mai bune momente ale jocului în care merită să închizi pariul sunt minutele 45-55 și 85+. De cele mai multe ori echipele își pot schimba strategia după prima repriză sau pot reveni mai motivate sau mai relaxate de la vestiare. Ce ai tu de făcut este să urmărești acele câteva minute care îți pot creiona felul cum va arăta jocul până la final.

Spre finalul unui meci, echipele sunt dispuse să riște mai mult, să atace mai mult și să abandoneze rigorile tactice impuse de antrenori. Aceste aspecte duc la marcarea golurilor, răsturnări de situații și evenimente imprevizibile. Din acest motiv este de evitat să lași un pariu deschis până la încheierea meciului dacă asta nu îți va aduce decât câțiva lei în plus.

Capcanele pariurilor cu cash out

Chiar dacă ai posibilitatea de a-ți asigura un câștig, pe termen lung s-ar putea să îți dai seama că ai lăsat deoparte o sumă de bani considerabilă doar pentru că ți-a fost teamă să nu îi pierzi.

Niciodată să nu închizi un pariu imediat după ce echipa pe care ai pariat a trecut la conducerea jocului (dacă asta se întâmplă înainte de minutul 85+). Dorința de a asigura profitul te poate determina să dai cash out, însă la finalul meciului vei fi frustrat să vezi că echipa pe care ai pariat a câștigat la o diferență confortabilă, iar tu te-ai grăbit cu cash-out-ul și ai pierdut poate o treime din câștigul potențial.

Ca și sfaturi: urmărește cât de mult poți desfășurarea evenimentului pentru care poți da cash out și vei putea lua o decizie informată. Nu lăcomi la câțiva lei în plus dacă pariul tău pare a fi câștigător și dă cash out înainte de minutul 90. Apelează cu încredere la cash-out atunci când detaliile unui meci se schimbă substanțial față de cele pe care le-ai luat în considerare când ai plasat pariul (eliminări, accidentări etc).