Costel Avram: ”Realitatea din Petroșani arată că oamenii se simt abandonați”

Home Politică Costel Avram: ”Realitatea din Petroșani arată că oamenii se simt abandonați”
Costel Avram: ”Realitatea din Petroșani arată că oamenii se simt abandonați”

În perspectiva campaniei electorale privind alegerile locale din septembrie 2020, PSD Petroșani și candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar, Costel Avram au realizat o amplă consultare publică, apreciată drept cea mai mare din ultimii 30 de ani, pentru a vedea în primul rând care sunt problemele majore cu care se confruntă cetățenii din cea mai mare localitate a Văii Jiului.

Au fost împărțiți peste 8000 de fluturași către cetățeni, care au fost invitați să răspundă la 4 întrebări vizând starea localității. Potrivit candidatului social-democrat Costel Avram, din primele 5000 de rezultate reprimite îi confirmă acestuia că a luat o decizie bună atunci când a decis să se înscrie în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Petroșani.

”Dragi petroșăneni, vă mulțumesc pentru interesul mare pe care l-ați arătat consultării publice pe care am lansat-o în orașul nostru. Răspunsurile voastre arată acum, în cel mai evident mod, realitatea din Petroșani. Ele îmi confirmă că vă simțiți abandonați, că sunteți sătui de delăsarea și lipsa de viziune ale primarului Tiberiu Iacob Ridzi, care de 13 ani ține acest oraș captiv. Vă promit că propunerile voastre se vor regăsi în programul meu de campanie pentru că împreună trebuie să ne luăm orașul înapoi. De aceea, de la bun început am spus să orașul nostru are nevoie de un restart. 3, 2, 1, RESTART PETROȘANI!”, a declarat Costel Avram. 

Acesta mai spune că pentru cea mai mare parte a problemelor semnalate de cetățeni, are soluții concrete de rezolvare, pe care le va pune în aplicare încă din prima zi de la preluarea mandatului de primar al municipiului Petroșani. Avram promite de asemenea, că după 27 septembrie 2020, Petroșaniul va cunoaște un nou capitol important în dezvoltarea sa.