Lucian Resmeriță și PSD Lupeni și-au depus candidaturile pentru alegerile care vor desemna viitoarea administrație locală de la Lupeni

Home Politică Lucian Resmeriță și PSD Lupeni și-au depus candidaturile pentru alegerile care vor desemna viitoarea administrație locală de la Lupeni
Lucian Resmeriță și PSD Lupeni și-au depus candidaturile pentru alegerile care vor desemna viitoarea administrație locală de la Lupeni

Lucian Resmeriță și-a început drumul către un nou mandat de primar al municipiului Lupeni odată cui depunerea dosarului de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție din municipiul Lupeni, eveniment la care a fost însoțit de președintele Organizației locale PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, de cel care i-a fost coechipier în actualul mandat și cu care își dorește să facă echipă la conducerea executivă a Primăriei Lupeni și în anii următori, viceprimarul Iacob Mesaroș dar și de cei 24 de membrii ai PSD Lupeni care constituie propunerea acestei formațiuni politice pentru alegerea viitorilor consilieri locali.

Dosarele candidaților PSD Lupeni pentru Primar și Consiliul local au fost depuse vineri, 14 august 2020, acestea fiind validate, odată cu constatarea îndeplinirii tuturor condițiilor prevăzute de legea electorală. Evenimentul a fost urmat și de o scurtă conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentați, oficial, candidații iar candidatul de primar a făcut și primele considerații legate de perspectivele viitorului său mandat pe care, potrivit tuturor sondajelor de opinie de până acum, în va obține fără nici un fel de emoții. De altfel, o primă confirmare a acestui lucru o constituie însăși faptul că în doar câteva zile au fost strânse cele 2000 de semnături de susținere necesare ăn vederea depunerii candidaturii, majoritatea fiind din partea cetățenilor care au venit la sediul PSD Lupeni pentru a-și exprima dorința de a semna pe aceste liste. ”Invit cetățenii municipiului Lupeni să fie alături de mine și de echipa noastră pe care o propunem pentru viitorul Consiliu local, la alegerile din luna septembrie. Am alcătuit o echipă tânără, cu oameni care au confirmat deja în activitatea lor profesională și care-și doresc alături de mine transformarea municipiului Lupeni într-o localitate modernă, europeană”, a declarat Lucian Resmeriță.

Acesta apreciază că, pentru a-și putea continua programul de dezvoltare al municipiului Lupeni și de a accelera ritmul investițiilor, are nevoie nu doar de un vot identitar, pentru reconfirmarea calității sale de primar, ci mai ales de un vot politic care să-i garanteze o majoritate în construcția politică a viitorului Consiliu local. ”O spun cu toată sinceritatea că nu vreau să mai trăiesc problemele pe care le-am avut în acești 3 ani de când sunt primar când, nu de puține ori, a trebuit să mă rog de consilierii de la alte partide, ca să putem trece în forul legislativ local unele din proiectele de dezvoltare dorite și atât de așteptate de cetățeni. Deseori a trebuit să-i sun personal pe consilierii locali pentru a avea o prezență necesară pentru a trece unele proiecte, conform procedurilor legale care se aplică în mod special proiectelor pe fonduri europene. Avem și în prezent, dar și în perspectivă, noi și noi astfel de proiecte de dezvoltare locală și cred că avem nevoie de o echipă responsabilă în Consiliul local, pentru care interesul comunității să fie mai presus de orice alte interese, de aceea propunerea PSD pentru viitorul Consiliu local este una cu astfel de oameni care doresc și pot cu adevărat să se implice în susținerea proiectelor pentru cetățeni și vă invit să le acordați, cu toată încrederea, votul dumneavoastră”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul de primar al PSD Lupeni.

Împreună cu o echipă de consilieri locali valoroși, competenți și dedicați dar și în tandem cu viceprimarul Iacob Mesaroș, cu care-și propune să lucreze și în viitorul mandat, primarul Lucian Resmeriță spune că proiectele de dezvoltare ale municipiului Lupeni vor evolua în ritm accelerat. ”Am alături de mine cea mai puternică echipă care lucrează pentru localitatea noastră. Ne vom dezvolta împreună asa cum am făcut-o în acești trei ani ai primului meu mandat de primar. Cred că am reușit să facem foarte multe lucruri importante și mă bucură acest lucru pentru că am reușit efectiv să schimbăm fața municipiului nostru, pentru că am reușit să depășim cu 100 % promisiunile din campania electorală și pentru că am răspuns oamenilor care au dorit o schimbare în bine a municipiului Lupeni. E vremea acum să trecem la nivelul următor și să dăm municipiului Lupeni acea identitate economică, socială, culturală și politică pe care o merită din plin. Iar pentru asta, invit toți cetățenii de bună credință să ne fie alături, să ne acorde votul de încredere, atât mie, cât și echipei de consilieri locali ai PSD”, a mai spus Lucian Resmeriță.

La rândul său președintele Organizației Municipale PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță spune că organizația pe care o conduce aduce în fața electoratului din municipiul Lupeni o echipă puternică, o echipă de oameni valoroși care au demonstrat că sunt dedicați comunității, dar și cel mai bun candidat de primar, a cărui ”carte de vizită” e dată chiar de faptele sale din mandatul precedent.