”Șoimul din Parâng” Toma Coconea se alătură echipei politice a lui Tiberiu Iacob Ridzi

Home Politică ”Șoimul din Parâng” Toma Coconea se alătură echipei politice a lui Tiberiu Iacob Ridzi
”Șoimul din Parâng” Toma Coconea se alătură echipei politice a lui Tiberiu Iacob Ridzi

Nume cunoscut și apreciat la nivelul întregii țări, sportivul petroșenean Toma Coconea, cel numit ”șoimul din Parâng” a decis să se alăture, în perspectiva alegerilor locale din acest an, echipei PNL Petroșani și liderului acestei formațiuni politice, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul în exercițiu al localității.

Acesta își explică decizia de a intra în PNL, prin faptul că vrea să se implice într-un mod activ în dezvoltarea turismului în stațiunea Parâng și, în acets scop, l-a avut și-l are drept aliat pe primarul Tiberiu Iacob Ridzi. ”Sunt un om care locuiește acolo și văd lucrurile exact cum se întâmplă. Pot să fiu un colaborator, pot să mă implic fizic și sufletește în dezvoltarea turismului. Avem o mină de aur care merită exploatată și merită descoperită”, a declarat Toma Coconea.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi apreciază că reputatul sportiv care a făcut cunoscut numele Parângului, al Petroșaniului, al Văii Jiului și al României la nivel internațional, este nu doar un simbol al Parângului, ci și unul dintre oamenii care pot contribui activ și decisiv la dezvoltarea acestei stațiuni, motiv pentru care apreciază că Toma va avea și o calitate administrativă în zona Parâng, acolo unde locuiește efectiv, începând cu luna septembrie a acestui an. ”Îi mulțumesc lui Tomi Coconea că s-a alăturat echipei PNL Petroșani, acceptând invitația mea de a face parte din echipa de profesioniști din Consiliul Local. Colaborarea noastră durează de peste 10 ani de zile, colaborare bazată pe încredere și respect. Tomi este un exemplu pentru comunitate, un luptător, un învingător, un ambasador al turismului, al sportului și al Parângului în special. Un om care a venit alături de mine, și a înțeles că doar împreună putem dezvolta cu adevărat turismul în Parâng, bineînțeles și cu sprijinul lui Adrian David ca președinte al Consiliului Județean”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, președintele PNL Petroșani.