Costel Avram: ”Tiberiu Iacob Ridzi monopolizează spațiul de campanie electorală de la Petroșani”

Home Politică Costel Avram: ”Tiberiu Iacob Ridzi monopolizează spațiul de campanie electorală de la Petroșani”
Costel Avram: ”Tiberiu Iacob Ridzi monopolizează spațiul de campanie electorală de la Petroșani”

Precampania electorală pentru alegerile din 27 septembrie 2020 este în plină desfășurare în Petroșani, localitate unde 9 candidați își dispută funcția de primar al municipiului. Potrivit legii, fiecare dintre aceștia are dreptul la bannere și panotaj în precampania electorală.

Aceasta este legea, dar realitatea primarului în funcție, Tiberiu Iacob Ridzi pare a fi alta. Astfel, candidatul PSD, Costel Avram, nu a primit spațiu dedicat bannerelor electorale, deși a întregistrat cererea necesară pentru aprobare. „Nu mică mi-a fost mirarea când mi s-a comunicat că nu voi primi spațiu pentru bannerele de precampanie. Mi s-a confirmat ceea ce spun de mult, și anume că Tiberiu Iacob Ridzi se poartă în Petroșani ca pe propria lui feudă. De 13 ani ține un oraș captiv, blocat în trecut. Din patru în patru ani iese din biroul primăriei să promită marea cu sarea, după care, în următorii patru se plânge și se victimizează că nu poate. Știu că se teme de mine, dar chiar atât de disperat să fii încât să nu îmi lași un loc pentru un banner? În beneficiul cui vrea Tiberiu Iacob Ridzi să fie primar pe viață? În beneficiul lui sau al petroșănenilor? Răspunsul cred că îl știm cu toții!”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de primar al Petroșaniului, Costel Avram.

De altfel, aceasta nu este prima ciocnire dintre Avram și Ridzi pe tema afișelor de campanie. Recent, Tiberiu Iacob Ridzi și-a acuzat contracandidatul că a cheltuit o sumă mare de bani pentru a-și face sediu de campanie în centrul orașului. Afirmația este însă contrazisă de candidatul social-democrat. „Domnul Ridzi este mincinos, stalinist și ipocrit. După ce a umflat de 3 ori prețul chiriei pe care o plătesc pentru sediul meu de campanie, mințindu-i pe petroșăneni cu bună știință, de data aceasta arată apucături de-a dreptul periculoase. Mă întreb – dacă mie nu îmi dă voie să montez un banner, oare cum se poartă cu oamenii care nu au posibilitatea de a se apăra public? Cât credeți că l-a costat pe ipocritul Tibi Ridzi să umple orașul cu poza lui? De câte zeci de ori mai mult decât chiria pe care o plătesc eu la sediul de campanie?”, a mai declarat Costel Avram.

(PE)