Social-democrații din Uricani au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Home Politică Social-democrații din Uricani au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale
Social-democrații din Uricani au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Împreună, uniți ca de fiecare dată în prag de alegeri, social-democrații din orașul Uricani au mers împreună la Biroul electoral de circumscripție unde au depus dosarele de candidatură, atât pentru funcția de primar cât și pentru Consiliul local. Dosarele au fost întocmite conform cu prevederile legii și au fost acceptate ca atare de Biroul Electoral Local.

Cu argumentele realizărilor sale din ultimii ani, dar și cu cele din mandatele precedente, Dănuț Buhăescu intră cu optimism în această cursă electorală, în care potrivit sondajelor, va defila la pas către alegerea sa, pentru un nou mandat de 4 ani, în calitate de primar al orașului Uricani. Acesta îl are alături, la fel ca și până acum, pe președintele Organizației locale a PSD Uricani, Corneliu Braia, cu care a făcut și face o echipă bună, atât în plan politic, cât și la Primărie, motiv pentru care Buhăescu dorește să continue această colaborare și în anii următori. De asemenea, PSD vine în fața electoratului din Uricani și cu o propunere privind lista de consilieri locali, pe care se regăsesc oameni respectați și valoroși din comunitatea uricăneană, dar și mulți tineri de excepție pe care Dănuț Buhăescu își dorește să-i implice astfel, activ, în viața comunității locale din orașul Uricani.

”Cu mare bucurie, dar și conștienți de responsabilitatea pe care am asumat-o în fața cetățenilor mi-am depus dosarul de candidatură la funcția de primar al orașului Uricani, cu încrederea că alături de echipa de consilieri locali ai PSD vom continua dezvoltarea orașului nostru. Le propunem cetățenilor din orașul Uricani nu doar o echipă tânără, dinamică și competentă pentru Consiliul local, dar și garanția continuității programelor noastre de dezvoltare locală, pe care mi-am propus să le implementez în anii următori alături de cetățeni, împreună cu domnul viceprimar Corneliu Braia. Știu că împreună suntem puternici, așa cum știu că doar împreună putem duce orașul Uricani acolo unde ne dorim cu toții și numai împreună putem să ne construim aici, acasă, un viitor pentru noi, pentru familiile noastre, pentru copiii noștri, pentru întreaga noastră comunitate. Mulțumesc pentru încredere și mergem, cui Dumnezeu, înainte !”, a declarat Dănuț Buhăescu, candidatul de primar al PSD pentru orașul Uricani.