Tricouri ”Lions” pentru ”Străjerii” din Lupeni

Home Educație Tricouri ”Lions” pentru ”Străjerii” din Lupeni
Tricouri ”Lions” pentru ”Străjerii” din Lupeni

Este deja de o largă notorietatea activitatea deosebită care se derulează în cadrul Asociaței Sportive ”Străjerii” din municipiul Lupeni, unde copii și tineri pasionați de alergare, de mișcarea în aer liber dar și de sportul de performanță își desfășoară activitatea sub coordonarea inimoasei sportive Georgeta Manolache.

Activitatea acestui club se bucură atât de sprijinul autorităților publice locale din municipiul Lupeni, dar și de cel al unor generoși sponsori. În rândul acestora se numără, de pe acum și Lions Club Petroșani Via Regis, o organizație care reunește o seamă de oameni de bine din comunitatea de afaceri dar și din educație, cultură și sănătate de la nivelul Văii Jiului. Asta deoarece membri Lions Club Petroșani Via Regis au pus mână de la mână și au achiziționat 30 de tricouri personalizate care au fost donate sportivilor și antrenorului acestora de la clubul sportiv ”Străjerii”.

”Pentru că sportul înseamnă sănătate, Lions Club Petroșani Via Regis a venit în sprijinul unei ambasadoare a sportului din Valea Jiului – Georgeta Manolache. Astfel clubul nostru a donat 30 de tricouri Asociației Club Sportiv Stăjerii din Lupeni. Acestea au fost purtate cu mândrie de cei 6 copii și 5 adulți care au participat în data de 15.08.2020 la a opta ediție a Runsilvania Wild Race desfășurată pe traseul Rachițele, Cluj-Vlădeasa, Apuseni. We Serve !”, a declarat ec. Mihaela Cazacu, președintele în exercițiu al Lions Club Petroșani Viua Regis.

Cinste lor !