Lucrări de modernizare la Piața Dacia din Petroșani

Home Administrație Lucrări de modernizare la Piața Dacia din Petroșani
Lucrări de modernizare la Piața Dacia din Petroșani

Autoritățile publice locale de la Petroșani au demarat, în aceste zile, un proiect de investiții publice care are drept scop renovarea halei agroalimentare din Piața Dacia. Aceasta este destinată, după cum se știe, producătorilor locali și reprezintă un loc principal în care-și fac cumpărăturile zilnice un număr foarte mare de cetățeni ai municipiului Petroșani, îndeosebi din cartierul Aeroport.

Lucrările sunt finanțate de Primăria municipiului Petroșani și potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi vizează în principal schimbarea acoperișului, dar și igienizarea spațiului destinat producătorilor. Primarul municipiului Petroșani a inspectat în cursul zilei de marți, 18 august, acest important obiectiv de investiții din localitate, pentru a se asigura că lucrările sunt realizate în conformitate cu graficul stabilit.

”Am început lucrările de renovare la Piața Dacia din Cartierul Aeroport. Acoperișul de la hala agroalimentară de aici va fi schimbat în totalitate, iar hala va fi igienizată. Siguranța și confortul cetățenilor au fost, sunt și vor rămâne o prioritate pentru mine”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.