”ImproStory” vă așteaptă în această seară, la Brădet

Home Cultură ”ImproStory” vă așteaptă în această seară, la Brădet
”ImproStory” vă așteaptă în această seară, la Brădet

Dacă, citind titlul acestui articol, vă imaginați că vă adresăm o invitație la vreun miting electoral de sezon, din capul locului vă atenționăm că faceți o mare greșeală. De fapt invitația noastră este doar o pasă în plus la invitația deja lansată de echipa Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” de a participa la un inedit spectacol de artă teatrală, care va avea loc în această seară, de la ora 20,30 la Brădet (Petroșani), sub genericul ”Patzan Story – Bătălia secolului”.

În fapt, este vorba despre un spectacol de improvizație, în registru comic, fără regie sau un text dinainte pregătit. Patru actori ai teatrului din Petroșani, Radu Tudosie, Alexandru Mihai, Laurențiu Vlad și Alexandru Cazan, cărora li s-a alăturat în configurarea trupei ”ImproStory”, vor improviza pentru spectatori o seamă de scenete, pornind de la un cuvânt cheie transmis chiar de către publicul spectator.

Spectacolul pentru care organizatorii garantează râsul în hohote este dublat de prezența la Petroșani a unei alte trupă de ”stand-up comedy” cu ”ștaif” din România, este vorba despre actorii orădeni Alin Stanciu, Eugen Neag, Andrei Stan și Ioana Cheregi, reuniți în trupa ”Party”.

Cele două trupe de actori vor da, în fața spectatorilor, ”Bătălia secolului” în materie de comedie, într-un show actoricesc ocazionat de derularea la Petroșani a primei ediții a Galei de teatru ”ARTElier” organizată sub egida Teatrului ”Ion D. Sîrbu”. Biletele disponibile mai pot fi achiziționate la intrarea în perimetrul rezervat acestui eveniment de la Brădet, costul acestora fiind între 10 și 20 de lei.