Acțiune umanitară de donare de sânge a tinerilor social-democrați de la Vulcan

Home Stiri la zi Acțiune umanitară de donare de sânge a tinerilor social-democrați de la Vulcan
Acțiune umanitară de donare de sânge a tinerilor social-democrați de la Vulcan
În organizația politică a social-democraților din Vulcan, tinerii au un rol definitoriu, iar dincolo de activitățile politice specifice acestei perioade, aceștia își continuă demersurile umanitare care definesc, de fapt, personalitatea noului lider al tinerilor din PSD Vulcan,. Florin Vrabie.

Alături de alți tineri inimoși precum Pavelonesc Roxana Elena, Mihaela Covaci, Stefoi Bogdan Iulian

Gacso Alin și Stanci Adrian, liderul tinerilor social-democrați vulcăneni, Vrabie Florin Petrișor, s-au prezentat vineri, 28 august, la Centrul Local de Transfuzii Sanguine de la Spitalul Municipal din Vulcan, pentru a dona sânge. În opinia liderului social-democrat Pompiliu Barbu, candidatul PSD Vulcan pentru funcția de primar, gestul este cu atât mai demn de apreciat cu cât tinerii pesediști au luat decizia ca și bonurile de masă oferite, potrivit legii, donatorilor de sânge, să fie puse la dispoziție pentru un număr de 3 familii nevoiașe din municipiul Vulcan.
”Tinerii din PSD și simpatizanți ai lor, impulsionați de Florin Vrabie mi-au făcut o surpriză foarte plăcută, prin gestul lor umanitar. Florin nu este la prima acțiune de gen. Este cunoscut ca fiind donator de sânge, binefăcător pentru copiii cu probleme de sănătate și susținător al celor mai puțin norocoși decât el. Mulțumesc tinerilor care au făcut, încă o dată, prin acest gest, un pas mic dar semnificativ în evoluția lor ca oameni”, a declarat Pompiliu Barbu.
Acesta a mai precizat că deși Florin Vrabie a pus la dispoziție și fotografiile cu beneficiarii ajutorului necondiționat acestea nu vor fi făcute publice, decât după alegeri, pentru ca gestul tinerilor social-democrați să nu fie perceput drept unul cu caracter electoral.