Excelența în educație, premiată și de Consiliul județean Hunedoara

Home Administrație Excelența în educație, premiată și de Consiliul județean Hunedoara
Excelența în educație, premiată și de Consiliul județean Hunedoara

Cei 9 absolvenți care au încheiat examenul de Bacalaureat din acest an cu media generală 10, precum și cei 10 absolvenți de gimnaziu care au obținut nota maximă la examenul național de evaluare vor fi premiați și de către Consiliul județean Hunedoara.

În acest scop, forul legislativ județean a aprobat în ședința din 28 august 2020, un proiect de hotărâre inițiat de Mircea Flaviu Bobora, președintele CJH, prin care se prevede acordarea unor Diplome de excelență pentru cei 19 elevi de 10 din acest an din județul Hunedoara.

”Palmaresul realizat în domeniul educaţiei şi poziţia de excelenţă deţinută de elevii din judeţul Hunedoara  la examenul de bacalaureat pentru absolvenţii clasei a  XII-a şi la examenul de evaluare naţională pentru absolvenţii  clasei a VIII-a, ne determină să respectăm valorile noastre educaţionale şi să le oferim un minim de recunoştinţă prin  acordarea unei Diplome de Excelenţă. Trăim într-o societate care ar trebui să aprecieze şi să  recompenseze mai mult performanţa, în speţă şi pe cea şcolară. De aceea este necesar să existe o modalitate prin care să aducem în lumina reflectoarelor numele acestor elevi, care prin munca lor, au reuşit să facă cinste judeţului Hunedoara ”, arată președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, în nota de fundamentare a proiectului adoptat în legislativul hunedorean.