Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: RODICA CÎMPEAN

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: RODICA CÎMPEAN
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: RODICA CÎMPEAN

Educator de profesie și vocație, RODICA CÎMPEAN este unul dintre dascălii apreciați și respectați în municipiul Lupeni, dar în același timp un om ancorat în viața socială și politică a comunității locale de aici. În cei peste 40 de ani de activitate ca educator, a avut ocazia să fie călăuză spre educație și spre viață multor generații de lupeneni, inclusiv celor doi frați Cristian și Lucian Resmeriță, cu care se declară onorată să facă astăzi echipă în cadrul Organizației PSD Lupeni.

Dincolo de calitatea sa profesională, aceea de educator la Grădinița ”Lumea Copiilor”, o meserie pe care n-ar ezita să o îmbrățișeze din nou dacă ar trebui să facă acest lucru, Rodica Cîmpean este la fel de cunoscută și la fel de apreciată pentru cariera sa în politică și administrație, la nivelul municipiului Lupeni, activități de care se declară la fel de mândră și pasionată. De ani buni, Rodica Cîmpean conduce Organizația municipală Lupeni a Femeilor Social-Democrate (OFSD). A intrat în viața politică de la bun început în echipa social-democraților din Lupeni, de aproape două decenii și, pentru că a găsit aici oameni cu adevărat preocupați de problemele oamenilor, a rămas alături de aceștia, fiind un pion de bază al acestei mari familii politice. ”În politică e foarte important să simți că există un spirit de echipă, că există preocupări pentru oameni, că există interes pentru toate aspectele care țin de viața locuitorilor, de nevoile și așteptările acestora. Asta am găsit eu la PSD Lupeni, iar acum, când mă aflu în fața celui de-al patrulea mandat de consilier local, mă simt la fel de entuziastă și deosebit de încântată de ceea ce acești tineri minunați care mi-au fost cândva elevi, la grădiniță, și care astăzi reprezintă cu cinste Lupeniul și PSD, unul în Parlament, iar celălalt la Primărie, au reușit să facă pentru oamenii din municipiul Lupeni, desigur împreună cu frumoasa și unita noastră echipă politică”, spune Rodica Cîmpean.

Dincolo de investițiile în modernizarea infrastructurii publice, un argument esențial în accepțiunea doamnei Rodica Cîmpean privind activitatea fraților Cristian și Lucian Resmeriță este cel din domeniul educației și culturii, aspecte în care Lupeniul a reușit, în ultimii ani, să facă pași semnificativi înainte. ”De o bună bucată de timp, în Consiliul local îndeplinesc calitatea de Președinte al Comisiei pentru Cultură și cunoscând în detaliu ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în acest domeniu la Lupeni, trăiesc acea satisfacție a faptului că municipiul Lupeni devine tot mai mult o Capitală culturală respectată și apreciată, iar aspirațiile noastre la acest statut sunt deja confirmate de reușitele de până acum. Nu e puțin lucru ca într-un oraș din provincie să găzduiești zeci, poate sute de evenimente culturale în fiecare an, ca să nu mai spun că eu nu mi-aș fi putut imagina vreodată să-l văd pe scenă, la Lupeni, spre exemplu, pe un mare actor de talia lui Dan Puric. Toate aceste lucruri și încă multe altele au devenit realitate în Lupeniul condus de Lucian Resmeriță și am convingerea că, în anii următori, lucrurile vor cunoaște o ascensiune și din această perspectivă”, arată Rodica Cîmpean.

Cu această satisfacție a reușitelor fără dubii în ceea ce privește aproape orice domeniu al vieții publice din municipiul Lupeni, reușite semnate de Lucian Resmeriță și echipa PSD, decizia doamnei Rodica Cîmpean de a accepta o nominalizare pentru un al patrulea mandat în componența viitorului Consiliu local a venit în mod firesc așa cum, în accepțiunea domniei sale, și voturile pentru primarul propus de PSD Lupeni și echipa de consilieri a acestuia, vor veni, pe 27 septembrie, la fel de firesc din partea majorității cetățenilor din Lupeni pe care și Rodica Cîmpean își propune să-i reprezinte cu același respect și cu aceeași pasiune în tot ceea ce face.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019