Primăria Petroșani a început asfaltarea altor străzi din Petroșani

Home Administrație Primăria Petroșani a început asfaltarea altor străzi din Petroșani
Primăria Petroșani a început asfaltarea altor străzi din Petroșani
Mai multe străzi din zona rurală aferentă municipiului Petroșani vor fi modernizate în perioada imediat următoare, în cadrul unui program demarat de administrația locală de la Petroșani, cu fonduri de la Bugetul local.
În cursul zilei de 3 septembrie, primarul municipiului Petroșani, împreună cu funcționari ai Direcției Tehnice din cadrul Primăriei și cu reprezentanți ai constructorului au fost în teren pe străzile Coasta și Ștefan cel Mare, unde a fost predat amplasamentul și au demarat efectiv lucrările de modernizare a acestor căi de acces spre gospodăriile locuitorilor din zonă.
”Am început lucrările de investiții pe strada Coasta și Ștefan cel Mare, străzi ce vor fi asfaltate pe programul de investiții cu bani de la bugetul local. De asemenea, se lucrează pe străzile Barițiu și Mihail Kogălniceanu din cartierul Colonie. În total, în această perioadă, cinci drumuri din Petroșani vor fi complet asfaltate în cadrul acestui program investițional. Este vorba despre str. Barițiu, Andrei Mureșanu și Kogălniceanu din Colonie, str. Ștefan cel Mare și strada Coasta”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.
În altă ordine de idei, acesta a reamintit că, în condițiile în care încă există cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus pe raza localității, pe străzile și în zonele publice aglomerate vor continua, zi de zi, acțiunile de spălare cu apă și detergent a străzilor, începând cu zona Spitalului și continuând cu toate cartierele din Petroșani, de la Petroșani Nord, Centru și până în cartierul Aeroport.