Târgul săptămânal de la Petrila rămâne suspendat până pe 13 septembrie

Home Stiri la zi Târgul săptămânal de la Petrila rămâne suspendat până pe 13 septembrie
Târgul săptămânal de la Petrila rămâne suspendat până pe 13 septembrie

Potrivit unei decizii adoptate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență din orașul Petrila, târgul săptămânal din această localitate va rămâne suspendat cel puțin până la data de 13 septembrie 2020.

Potrivit primarului Vasile Jurca, președintele CLSU Petrila, măsura este necesară ținând cont de creșterea numărului de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, care au domiciliul în orașul Petrila. Acesta a informat că decizia a fost luată în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situațiilor de Urgență aprobată prin Legea 15/2005 și H.G. nr. 1491/2004 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență, Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

După cum se știe, urmare a aceleiași situații generate de reapariția cazurilor de Covid-19 și creșterea numărului de cazuri înregistrate, pe raza orașului Petrila a fost luată și decizia de a nu fi redeschise restaurantele. În funcție de incidența cazurilor de coronavirus în următoarele două săptămâni, vor fi luate și alte decizii necesare.