Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: FLORIN BULGARU

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: FLORIN BULGARU
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: FLORIN BULGARU

Fost fotbalist la Minerul Lupeni și Minerul Uricani, în prezent coordonator al ACS Dynamic Lupeni, unde se ocupă de pregătirea a 3 grupe de copii cu vârsta între 5 și 14 ani, dar și secretar al Asociației Județene de Fotbal, pe probleme de copii și juniori, FLORIN BULGARU este cunoscut lupenenilor mai ales prin prisma multiplelor sale activități din sport (atât ca jucător de fotbal, arbitru timp de 21 de ani, observator sau antrenor coordonator), dar și prin prisma celor 29 de ani de activitate la Mina Lupeni și Mina Uricani.

De altfel, tot de la mină și de pe stadionul de fotbal, unde Florin Bulgaru l-a cunoscut pe Cornel Resmeriță, s-a născut și pasiunea pentru viața politică locală. ”Am început să fac politică în urmă cu 10 ani, alături de domnul Cornel Resmeriță și am, continuat după retragerea acestuia, alături de cei doi fii ai acestuia. Așa am crezut eu că e bine, să fiu suporter al unor oameni care ani de zile mi-au fost suporteri, la rândul lor, în activitatea mea sportivă. Niciodată nu mi-au înșelat încrederea, iar dacă vorbim de sport și de susținerea pentru sport, am avut în acești oameni și în acești lideri ai comunității din Lupeni adevărați susținători ai sportului lupenean. Această realitate și acest mod în care primarul Lucian Resmeriță și echipa PSD dau atenție și sprijin sportului lupenean, mă determină să le fiu alături și eu, fără nici un fel de rezerve. În sport, e obligatoriu să-i ajuți pe cei care te ajută, asta e o regulă de bază”, spune Florin Bulgaru.

Dincolo însă de acest lucru, în opinia acestui candidat din lista propusă de PSD Lupeni pentru viitorul Consiliu local, a fi alături de primarul Lucian Resmeriță, de activitatea căruia aproape în unanimitate cetățenii din Lupeni sunt foarte mulțumiți, este și o deosebită onoare. ”La fel ca majoritatea cetățenilor din Lupeni, sunt foarte mulțumit de proiectele derulate de primarul Lucian Resmeriță și, pentru că am primit girul organizației noastre politice, de a fi prezent pe lista de consilieri a PSD-ului, voi căuta să-l sprijin și mai îndeaproape în următorul mandat. De altfel, întreaga noastră echipă îl susține și cred că și majoritatea cetățenilor din Lupeni”, a mai spus Florin Bulgaru.

Acesta este ferm convins că pe agenda de lucru a primarului Lucian Resmeriță vor figura încă multe proiecte bune, utile și frumoase pentru cetățenii municipiului Lupeni. Proiecte la care, împreună cu ceilalți consilieri PSD, și cu întreaga organizație politică, Florin Bulgar e pregătit să le susțină necondiționat.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019